grondwerken - afbraakwerken
recyclage - compostering

Recom

 

Recyclage en Compostering

De firma Recyclage en Compostering kortweg Recom zag het eerste daglicht in het jaar 2000, doch was niet aan zijn proefstuk toe. Met reeds opgedane kennis binnen het domein van Croes bvba groeide het bedrijf snel uit tot een gereputeerde speler in de recyclagewereld. Het werkdomein van de firma bestrijkt reeds heel België en daarbuiten. 

Recom nv laat niet niets onbenut binnen de bouwwereld. Elk afvalproduct wordt vakkundig omgezet in een nieuw volwaardig kwalitatief eindproduct. Zo recycleren we puin en beton van afbraakwerkzaamheden alsook het groen -en houtafval. Deze worden op hun beurt dan opnieuw aangewend in diverse sectoren. 
 

Mobiele en vaste breekinstallaties

Door zich als één van de eerste bedrijven op de markt te begeven, heeft deze jarenlange ervaring en vakkennis ons een duidelijke voorsprong gegeven ten opzichte van de concurrentie. Met ons breed gamma aan mobiele en vaste breekinstallaties zijn we ondertussen uitgegroeid tot marktleider in de betonrecyclage. Zo beschikken we over verschillende vaste breekwerven waar ondermeer Copro of CE gekeurd gebroken puin en beton kan afgehaald worden. 
 

Zeefinstallaties

Naast een tiental breekinstallaties beschikt Recom nv onontbeerlijk ook over een ruim assortiment zeefinstallaties. Ook hier geldt dezelfde filosofie als met de breekinstallaties met name het rendement maximaliseren. Daarvoor zal elke opdracht samen met de klant zorgvuldig besproken worden om de gewenste resultaten te bekomen.
 

Houthakselaars

Recom nv heeft ook op gebied van houthakselen pionierswerk geleverd door als één van de eerste op de markt te verschijnen. Ook hier beschikken we over de krachtigste en meest veelzijdige houthakselaars te vinden op de Belgische markt. 
 

Betoncentrales

In de betonwereld hebben we ook reeds onze eerste stappen gezet. Met het toepasselijk gerecycleerd materiaal kunnen we een ruim assortiment producten voorstellen. Momenteel beschikken we over twee vestigingen van betoncentrales in Vlaams-Brabant en in Luik.

 
Offerteaanvraag