Gevestigde waarde

Van generatie op generatie is familiebedrijf Croes in Geetbets, Vlaams-Brabant, reeds meer dan 100 jaar actief als onderneming. In 1977 kwam het familiebedrijf in handen van de 5 broers Croes. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in zijn sector.

Up to date machinepark

Croes bvba gaat er prat op om de laatste nieuwe snufjes beschikbaar op de markt te gebruiken voor het voltooien van hun taken. Zo wordt er dan ook jaarlijks geïnvesteerd in kwalitatief goed presterende machines. Ondertussen is ons machinepark uitgegroeid tot 250 stuks rollend materieel.

Met ons uitgebreid machinepark kunt u ons inschakelen voor allerlei activiteiten: asfaltwerken, grondverzet, nivelleringswerken & meer. We bieden u een totaalservice aan.

Competitief

Een combinatie van ervaren vakmensen en goed uitgeruste machines zorgt ervoor dat Croes bvba zich competitief kan opstellen op de markt. Er wordt dan ook zorgvuldig gerecruteerd naar mensen met ervaring en potentieel.

Eigen onderhoud en interventieploeg

Een eigen onderhoudsafdeling en dit gecombineerd met een extern netwerk van vakspecialisten zorgen ervoor dat de machines in optimale omstandigheden aan de werken beginnen. Onze eigen mobiele interventieploeg staat dan ook nog eens stand by om eventuele interventies ter plaatse te doen.

Contacteer ons nu voor meer informatie! Wij zijn werkzaam in de regio van Limburg, Luik & Vlaams-Brabant.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info.

Vraag uw offerte aan

Ontdek de activiteiten van Croes in Geetbets, Vlaams-Brabant